Lumekfestivalen!

I helgen var det Folkrace festival i Årsunda.
Det gick inge vidare för mig tror jag blev 4a med drivknutshaveri, 3a, 3a 3a tror jag och det blev ingen final alls men jag blev ändå av med bilen:( och det var första gången jag har blivit av med en Calibra så hoppas jag får ha dom andra kvar:)
 
 
                                     Bild från första hetatet. det var där jag körde sönder drivknuten..
 
 
 
 
 
                                              Här var det trångt i första sväng!
 
 
 
 
 

Dagen!

I morse så vaknade jag hos min älskling! fixade mig och tjatade upp Emil ur sängen för han är sååå seeeeg på morgonen:( sen tog vi min rosssssa epa till skolan så vi var där till ca 9 eftersom vi börja då och när vi kommer fram så säger dom att vi får ta rast en sväng för att det inte finns någon sal ledig. Så vi började kl 10 ist och dom snacka bara en massa skit (kommer inte ens igår nått typ) sen åkte Emil och jag hem till han en stund och myyste. När jag kom hem så åkte jag upp till min Happt Feet för att rida och det gick jätte bra enda tills jag skulle svänga av vägen in i skogen. Då ville han minsann inte gå mera utan bara står och bockar sparkar och stegrar hur mycket som helst. Efter ett tag så gick det bra och vi red en sväng till sen hemåt! Älskar min HF även om han håller på sådär!
Kram!! <3

Lillen!

idag har Lillen varit min i en vacka och det har varit en super bra vecka hoppas alla andra veckor, månader och år blir ännu bättre! 
Nu kommer lite bilder från dess att han kom hem tills nu:)
 
Lillen och kilde i hagen
Snyggingar!
 
åååhhh vad det kliar!
 
 
första gången i stall gången när han ska göras iordning för en första ridtur:)
 
nu far vi ut första gången:)
 
 

Jag är med!

 
'' Jag är med och tävlar om en valfri grimma från hööks UNDER 100kr hos NATHALIE ''
 
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=410670&deptid=94&sortType=sortPris&sortOrder=ASC 
en blå i storlek FULL
RSS 2.0